dilluns, 1 d’abril del 2013

Concert Eisbrecher (Zúrich)

Un dels motius pels quals vaig decidir anar a Zúrich és que Eisbrecher hi tocaven en directe.

El concert em va encantar. Potser massa cervesa al final, sort que l'hotel estava a tocar, però en excés perquè tenia vergonya de mi mateixa al demanar la clau de l'hotel perquè se m'encallava la llengua... Tot i això anava prou digna perquè vaig poder pujar caminant fins a la tercera planta.

Les portes obrien a les 20h i allà hi era jo. Segona fila tranquil·lament amb unes noies ballarines i baixetes davant. Fantàstic. Música per a passar l'estona mentre demanava una cervesa i inspeccionava una mica el local. Prou gran, molt còmode i amb bona sonoritat.

A les 21h passades van sortir She's all that vestits amb un mono de cos sencer de color marró i perruques grogues que brillaven amb els focus. Se les van treure i llavors, a la segona cançó, els van enfocar amb més llum i vam poder veure que tots quatre (veu, guitarra, bateria i teclat) portaven carotes. Eren cares de persones (totes menys una). No vam poder veure les seves en cap moment.



Per ser els teloners van estar molt bé. Divertits, energètics i ens van donar cervesa, què més es pot demanar?

Cap a les 23h ja van sortir Eisbrecher i ja van començar molt forts. I no van parar fins al final. Bé, van fer 2 bisos, però l'energia va ser constant. Cantant, parlant, ballant, movent-se... Són molt bons en viu.

El setlist el tinc quasi tot apuntat, però ara així a bote pronto diria que: Excess Express, Verrückt, Die Hölle muss warten, Die Engel, Wilkommen im nichts, Heilig, Augen unter null, This is Deutsch, Antikörper, Kann denn Liebe sünde sein?, Amok...



Una barreja de diferents cds bastant encertada. Un cop acabat em vaig quedar fins les 2h ja que punxaven música. Estava bé perquè era música diferent de la que normalment escoltem. Sobretot m'hi vaig quedar perquè van encadenar dues cançons de Depeche Mode, una de Covenant i una de The Cure. Després van tornar a posar música que no acabava de conèixer i tenint en compte que m'havia llevat a les 5h, ja vaig decidir marxar.

Per cert, abans del concert, l'Alex, el cantant, va estar passejant entre el públic. La primera vegada que el vaig veure no em vaig atrevir a dir-li res, però la segona, quan ja estava dient que havia de marxar, sota la frase I'm coming from Barcelona va dir que venga, que una foto més. Al proper post!

2 comentaris:

Lily ha dit...

Your article is extremely useful.Everyday your diary inspire ME nice deal} and helped to develop one thing new like I actually have developed a replacement app spotify++ apk
: this is often great and pleasurable.Thanks for the awing posts , please keep updated often.

Nawazz ha dit...

Oh my god You Don't Know this App LIVE TV 24X7 Mod Apk