dimarts, 30 d’abril del 2013

Amphi Festival 2013: Wesselsky

Últimament el meu temps lliure l'estic disfrutant molt altra vegada, fent totes aquelles coses que m'agraden, però el que és el temps laboral... Se'm fa bastant llarg i monòton. Està clar que necessito un canvi. Mentre, però, anem ampliant el llistat de l'Amphi Festival. A veure si aquest any aconsegueixo completar tots els grups que s'hi podran veure.

Aquesta vegada li ha tocat a l'Alexx Wesselsky, la darrera incorporació que ha fet el festival. I si no hi ha cap baixa, la llista queda tancada.


Breu descripció: l'Alexx Wesselsky es presentarà en solitari al festival, però és conegut per haver format part de Megaherz del 1993 al 2003, i per formar part d'Eisbrecher des del 2003 fins a l'actualitat. A part, a Alemanya és conegut per formar part d'un programa de televisió: Auftrag Auto.

La seva participació serà en solitari i, pel que diu la pàgina web de l'Amphi, tocarà temes dels seus primers anys, cançons que quasi no s'hagin pràcticament tocat en directe, temes pre-Eisbrecher i algunes versions.

Com que realment no té una carrera en solitari, sinó que aprofitarà per tocar alguns temes en viu, no disposa de cap discografia pròpiament dita, pel que aquest apartat quedarà en blanc en aquest punt.

Pel que fa als seus temes més coneguts, a Lastfm surten els 3 següents, en els quals no hi consta el seu nom, però sí sota d'altres noms, així que els compartirem igualment tot i que més aviat són cançons de dibuixos animats. Tot i això, recordo haver llegit que en algunes ocasions havien treballat fent aquest tipus de temes.

Temes més coneguts:
  1. Die Nacht am Meer (video)
  2. Mach Dich Bereit [feat. Tom Fock] (video)
  3. Ti Amo (Live & Unplugged) (video)

Com que no acabo de trobar temes seus en solitari al final he optat per posar una cançó que toca en un format més acústic, on es passa la meitat del temps xerrant i fent broma i tocant petites versions d'altres presones. La cançó no sé com es diu, però aquest és un dels millors videos que he trobat:



Continuarà...