dijous, 21 de març del 2013

M'era Luna Festival 2013: Diorama

I ja que a l'anterior post parlàvem de Frozen Plasma, seguirem el llistat amb Diorama, ja que comparteixen un dels membres (el Felix Marc). Seguim, doncs, amb el M'era Luna d'aquest any.

A part, també és adequat parlar d'aquest grup perquè acaben de treure nou disc (Even the devil doesn't care) i segurament aprofitaran per a presentar-ne algunes cançons. L'he escoltat ja algunes vegades i m'ha costat una mica entrar-hi, però no sona gens malament. És més tranquil que l'anterior, potser més madur.


Breu descripció: Diorama és un grup alemany que es va fundar el 1996. Els seus membres actuals són: Torben Wendt, Felix Marc, Sash Fiddler i Marquess. La música que fan es podria definir com a synthpop. També els he pogut veure en directe i la veritat és que en Felix Marc darrere del teclat se sent molt més còmode. A part, disposen del cantant Torben Wendt que és, probablement, la persona que més gesticula del món. És molt més animat i intens, pel que per al públic també és més divertit.

Discografia
  1. Pale (1999)
  2. Her Liquid Arms (2001)
  3. The Art Of Creating Confusing Spirits (2003)
  4. Amaroid (2005)
  5. Re-Pale (2005)
  6. A Different Life (2007)
  7. Cubed (2010)
  8. Even The Devil Doesn't Care (2013)

Temes més coneguts:
  1. Synthesize Me (video)
  2. Maison du Tigre (video)
  3. Hope (video)
  4. Advance (video)
  5. The Scale (video)

La meva cançó preferida és amb diferència Synthesize Me, però per a no repetir-me indefinidament al final he decidit posar el nou single, The Scale, que potser és una de les millors cançons del nou cd i, a més, disposa de videoclip oficial:



Continuarà...