dimarts, 26 de març del 2013

De/Vision: 25 Years DVD

Els nois de De/Vision han decidit celebrar els seus 25 anys de grup amb el llançament d'un dvd: 25 Years - BEST OF - TOUR 2013.

L'enregistraran aquest any 2013 durant els concerts de Frankfurt (3 d'octubre), Leipzig (4 d'octubre) i Berlín (5 d'octubre). No està malament el cansament que ja portaran acumulat el tercer dia, però gravar-ho en diferents localitats sempre dóna més oportunitats per si alguna cosa no queda bé. Pot ser menys espontani, però al final també pot quedar més professional.

El dvd també contindrà un documental del tour, per a veure el que succeeix al darrere, i un cd amb les cançons en viu.

Potser la part més novedosa és que han decidit finançar-se a partir de Pledgemusic. És a dir, els fans compren algunes coses per avançat i ells inverteixen aquests diners que ja han aconseguit en realitzar el projecte.

Entre els productes que es poden comprar hi ha la descàrrega del nou cd (el més barat, per 10€), versions instrumentals dels seus cds, singles de promoció, afegir el teu nom als crèdits del dvd, fins i tot amb la teva foto, el dvd, algunes fotos, etc.

Algunes de les coses més curioses són el vestit daurat que portava l'Stefen al video de Rage [210€], que vingui el grup a fer de DJs on tu diguis (això només per Alemanya) [1.500€] o que facin un remix d'un tema del teu grup [3.000€]. La veritat, no veig que cap grup amateur es pugui pagar un remix, a no ser que ja tinguin pasta i el grup de música sigui el passatemps.

El dvd i el cd en viu estaran llestos a començaments de 2014.