dilluns, 18 de març del 2013

Covenant: Last Dance EP

El desembre passat Covenant havia de venir a tocar en directe a Barcelona, però ho van endarrerir fins al maig. Més endavant, van anar veient que no hi havia notícies en relació a aquest concert, així que vam començar a sospitar i, finalment, es va convertir en realitat. Aplaçat de nou.

Ara sembla ser que seran els caps de cartell del Dark Christmas Festival d'aquest any (el de l'any anterior al cancel·lar ells i, després, els substituts, no es va acabar realitzant). Serà el 14 de desembre a Barcelona i el dia anterior a Madrid. Solar Fake vindran amb ells. La mala notícia és que coincideix amb els darrers concerts d'And One a Berlín. Hauré d'anar amunt i avall. De fet, no sé ni si tindré feina, així que...

L'explicació és que el disc que havien de treure s'ha endarrerit una mica i, amb ell, alguns dels concerts previstos. El nou àlbum es dirà Leaving Babylon i sortirà al setembre. Cap a principis de juny podrem escoltar el single Last Dance, del qual en coneixem la portada:



I també n'hem pogut escoltar algun fragment:



Per ara sembla que segueix una mica la línia de l'anterior cd, que se n'anava cap a un costat més fosc.

A la revista Side-Line ens informen que ara el grup és 100% suec i que està format per Eskil Simonsson, Joakim Montelius, Daniel Jonasson i Andreas Catjar. Aquí la foto: