dimarts, 30 de juliol del 2013

Joke Jay: Fiasko Deluxe

La majoria coneixem el Joke Jay per ser part del grup And One fa anys (1992-2001), i tornar-ho a ser actualment (2011-), abans de què s'acabi per sempre.

Però a part ha fet d'altres coses. Una d'elles, el disc Fiasko Deluxe, el 2004. No va tenir gaire èxit, però havent-lo escoltat ja diverses vegades, va guanyant a poc a poc. No hi ha cap tema que et faci parar i pensar que és molt bo, però el disc no es fa pesat.

La portada és la següent:


La portada està francament bé tenint en compte com són les imatges promocionals. El tracklist és:
  1. Das letzte Boot
  2. In Farbe
  3. Das Original
  4. Puppenmädchen
  5. Die Goldene 80
  6. Verpestet
  7. Angefixxt (Fiasko Mix)
  8. Der Jugend Kraft
  9. 32 Zacken
  10. Wo weht der Wind
  11. Tango 2000
  12. Deine Sonne

És innegable que el Joke Jay té una gran veu, i que els seus cors amb And One no tenen preu. Li donen una altra dimensió. Però a aquest disc li falta alguna cosa. Potser no estava del tot inspirat, o necessitava rodejar-se d'altres persones, perquè si ell va escriure el Sometimes d'And One, significa que, de talent, en té de sobres.

Com comentava, no hi ha cap cançó que em cridi molt l'atenció, així que no sabia benbé què posar. Per Youtube tampoc és que n'hi hagi moltes. Al final he optat per Das Original:


Suposo que alguna altra cosa deu haver fet en el món de la música, però probablement sota un altre nom, pel que no sé molt bé com trobar-ho. A part d'una col·laboració amb Blind Passenger en la cançó Don't drag me down. A veure si investigo una mica.

2 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

doncs jo ho he trobat molt bo. I no sabia que ell era el culpable de Sometimes.
A partir d'ara me'l miraré d'un altre manera.
Salutacions

btretze ha dit...

Sí, val la pena. Ara hauria d'investigar què més ha fet durant aquest temps...