dimarts, 9 de juliol del 2013

Treballant a Gandia

Ara feia molts dies que no posava res per aquí perquè he estat treballant a Gandia. Altra vegada. Però la veritat és que aquesta vegada ha estat diferent.

Fem jornada intensiva durant l'estiu, el que vol dir que entrem a les 8h i sortim a les 15h. A part, em van posar en un hotelàs, a 10 metres de la platja. Pel que quan arribava de treballar, només calia que busqués on dinar (me'l paguen quan estic fora), em passés pel gimnàs una estona i cap a la platja a descansar.

No he estat mai gaire de platja, però s'agraeix quan estàs a fora, no tens gran cosa a fer i fa un sol increïble. El millor han estat els banys matutins al mar, tot veient com sortia el sol.


El pitjor: la quantitat d'adolescents que sortien de les discoteques quan jo anava cap a treballar o cap al mar. Borratxos, pixant pel carrer, cridant, discutint-se, etc. Però no es pot tenir tot. Aquesta setmana de nou a Barcelona, però només fins dijous. Després 1 dia de festa i el cap de setmana per anar cap a Sant Carles de la Ràpita.