dimecres, 10 de juliol del 2013

Frozen Plasma: Herz

Frozen Plasma està preparant un nou disc i ha habilitat un link per a poder-se descarregar un remix (Intersection Mix) del seu nou single Herz. Es pot descarregar a la seva pàgina web i aquí.

El single inclourà remixos de Nachtmahr, Neuroticfish, Rotersand i Rob Dust. A part, també tindrà algún material exclusiu. La portada suposo que serà similar a la següent imatge promocional:


El single apareixerà en el proper àlbum, que pel que posa a la pàgina sembla que es dirà HOLOMETABOLA (que sembla benbé una broma / mentida) aquest mateix any.

La cançó no pinta malament. Amb uns sons molt repetitius (potser perquè és un mix) i una veu molt ràpida i monòtona. Tot i que per aquesta descripció no sembla que hagi de ser gran cosa, enganxa bastant.

Frozen Plasma estarà a l'Amphi Festival el dissabte 20 de juliol, a l'escenari de l'Staatenhaus de les 13.30h a les 14.10h. La llàstima és que coincideixen plenament amb Solitary Experiments (escenari principal 13.50h a 14.30h) i els hauré d'ometre... Si aconsegueixo que algú em guardi el lloc, potser podré veure alguna de les primeres cançons que toquin. Tot i les ganes que sempre tinc de veure'ls, cal recordar que no són especialment bons en directe.