divendres, 19 de juliol del 2013

Pre Amphi Festival

Aquest vespre marxo cap a l'Amphi Festival. Ja porto mesos esperant aquest moment i, per fi, ha arribat. Aquest any estaré per la zona un dia menys, però de fet la ciutat ja la conec.

Arribo avui a la nit, suposo que cap a les 23.30h ja estaré a l'hotel i llavors arriba el moment de la indecisió. Hi ha una pre-party del festival, però comença a les 21h i crec que al comprar l'entrada online posa que dura fins les 5h. Però arribant tan tard, segurament estaré cansada.

Com que posava que d'altres anys s'havien esgotat les entrades, al final he optat per comprar-la online (4€) i quan arribi acabaré de pensar què faig, perquè si no vull estar excessivament cansada pels concerts, tampoc puc sortir tota la nit. Però també hi serà l'Steve Naghavi punxant i molt de Depeche Mode sonant ja que un tal DJ Elvis és el que organitza aquest tipus de mogudes per Alemanya, especialment a Colònia. La sala no està excessivament lluny de l'hotel, potser 15 minuts caminant. Ja es veurà.

Pel que fa al festival, he estat pensant quina cançó posar com a comiat i al final he optat per posar Fire and Forget de Funker Vogt, que espero veure en directe:



Ara hauria de dissimular a la feina i imprimir tot el que necessito per aquesta tarda i que ja no tindré temps de fer a casa...