dimarts, 28 de maig del 2013

Depeche Mode: preventa entrades

Sou uns fans-ànsies de Depeche Mode com jo? Voleu anar als concerts de Barcelona i/o Madrid? La venta d'entrades comença aquest dijous, però a partir d'avui a les 10h, ja es poden aconseguir les primeres entrades a la preventa.

Bé, de fet es poden aconseguir des d'ahir a la nit o aquesta matinada. Jo he comprat les meves aquest matí a les 6h... Amb això podem deduir que la preventa passa a ser una tonteria. A partir del moment que qualsevol pot aconseguir les entrades sense haver de pertànyer a algun club, o haver aconseguit algun codi promocional, és una cosa que perd el sentit.

Què més donava dir que la venta començava avui? Suposo que a les pàgines web que ho han posat avui a la venta els hi serveix de promoció, però poca cosa més.

On es poden comprar?
Quin és el preu? Doncs al voltant dels 65€ a pista. Van dels 40€ als 176€ del passe VIP que inclou extres del tipus: un bon seient, accés sense cues (que si tens seient, tan és), un snack, barra lliure i algun detall més del mateix estil. Així doncs, de VIP en té poc, perquè si això signifiqués conèixer els integrants del grup llavors sí que valdria la pena pagar un extra. Pagaria jo més de 100€ més per a poder tenir una foto amb els integrants del grup? I tant.

Jo he optat per la pàgina web d'El Corte Inglés perquè és la que ja va obrir ahir a la nit. Al final he comprat una entrada de pista per al concert de dissabte a Madrid i dues entrades pel de Barcelona.

Ma mare fa anys que em diu que mai ha anat a un concert dels d'estar drets, així que li vaig dir que quan vingués Depeche Mode, la convidaria. Ara insisteix en pagar ella les entrades, però crec que em podré fer la boja fins que se n'oblidi. Ja m'ha demanat consells sobre què ha de fer al concert, què s'ha de posar, si cridarà molt l'atenció (té 65 anys), si podrà sortir si s'agobia... Pobre dona! El que li espera!

Aquí tenem el cartell promocional dels concerts que, per cert, és una de les pitjors fotos promocionals d'aquest 2013:


5 comentaris:

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
música: ni temps ni espai ha dit...

Ei!!! aplaudiments per tu i per la teva mare. Si senyor!!!!!!!! Ja saps el que penso dels megamacro concerts. Podries dur-la a FRONT 242!!!!!!!!
Salutacions

btretze ha dit...

Sí, l'altra opció era portar-la a un concert més petit, però jo crec que li agradarà més aquest perquè passarà més desaparcebuda i perquè sempre diu que la meva adolescència va ser dura perquè no parava d'escoltar Depeche Mode, així que ja coneix algunes de les cançons.

Si la porto a Front 242 se'ns mor allà mig del soroll que fan. Per cert, hi aniràs, no?

música: ni temps ni espai ha dit...

Doncs no ho sé, si hi aniré o no. De moemnt no. La crisi. Però la veritat és que en tinc ganes, a mes són ells, no uns qualsevoils.

Salutacions.

Misty ha dit...

I'm personally a big fan of btretze -- blog. Thanks for sharing this post.
clipping path
clipping path service