dimarts, 28 de maig del 2013

Alaska y Dinarama: Ni tú ni nadie

Em venia de gust començar el dia amb una mica de "petardeo", ja que en els últims dies he escoltat dues cançons de l'Alaska i totes dues m'han fet somriure.

El seu nom real és Olvido Gara i va néixer el 1963 a Mèxic. Des de 1978 està ficada dins el món de la música i va adoptar el nom d'Alaska. No és una persona que tingui una gran veu, més aviat tot el contrari, però ha estat capaç de convertir-ho en un fet distintiu i no en un incovenient.

Actualment ha tret un disc amb Fangoria, grup format el 1989 amb el Nacho Canut. Aquest divendres 31 de maig estaran en concert a la sala Razzmatazz.

També té una mena de reality amb el seu marit, Alaska y Mario a la MTV. Acaba de començar la tercera temporada i per aquells moments en què no fan res a la tv i no tens ganes de pensar és perfecte, doncs està rodat amb ritme i el Mario no té cap mena de filtre en el que diu. Es mostra tal com és.

Tot i això, pel que més se la recorda és per les cançons de l'època de la Movida madrileña. Una de les cançons més conegudes d'aquella època és Ni tú ni nadie i és la que poso a continuació:


El video és de l'any 1984 i l'Alaska sembla més "normaleta" que en l'actualitat, que està tan operada que a vegades té unes pintes rares rares.