dijous, 27 de febrer del 2014

Solar Fake: Under The Skies

El diumenge 23 de març, Solar Fake actuarà a Berlin i tinc un 95% de possibilitats d'anar-hi. Tocaran de nou a la sala K17, on ja els vaig poder veure ara fa uns anys.

En aquesta ocasió els acompanyaran Janosch Moldau i Spiral69, els quals no conec, però espero poder investigar una mica en aquestes tres setmanes que falten.

Sobre el primer he vist que es tracta d'un músic alemany que ha telonejat altres grups d'aquest estil de música (De/Vision, Mesh...), que porta uns 10 anys fent discs i crec que de música electrònica, però no n'estic segura.

Els segons sembla que són un grup format per l'italià Ricardo Sabetti al qual s'uneixen en viu: Enzo Russo, Andrea Freda i Licia Missori. La seva música, a la seva pàgina, posa que està entre new-wave, folk, synthpop...

Les portes obriran a les 20h i la veritat és que l'entrada anticipada només costa 15,50€, així que crec que val la pena. I per anar fent boca, Under The Skies:


2 comentaris:

LaSpirale ha dit...

Spiral69 són molt bons!! aquest és el seu lloc oficial d'aprovació on es poden trobar totes les notícies www.spiral69.com
i aquesta és la pàgina de facebook https://www.facebook.com/spiral69music? .... seus concertssón espectaculars!
(scusase I sabgliato les paraules són italians però vaig seguir aquí és el traductor de google) Giulia

btretze ha dit...

Gràcies! Ja investigaré més a veure què tal!