divendres, 7 de febrer del 2014

Amphi Festival 2014: Mesh

Un dels grups que tinc moltes ganes de tornar a veure en viu és Mesh i aquest any estaran a l'Amphi Festival, així que a partir d'aquest moment ja formen part del meu particular llistat.


Breu descripció: ja n'he parlat moltes altres vegades, però així com a resum podríem dir que es tracta d'un grup de Bristol el 1991 pel Mark Hockings i el Richard Silverthorn. Durant els primers 15 anys van ser un trio amb el Neil Taylor, però que ho va deiar ara ja fa uns quants anys. En viu els acompanyen dos nois més a la bateria i als teclats. El seu so jo el descriuria clarament com a synthpop (tot i que als inicis tenien un to més fosc i dur) i amb unes cançons més aviat alegres i animades. Sempre ho he dit i ho repetiré: poden tenir diverses cançons mediocres, normaletes, simples, però arriben a la tornada i les converteixen en increïbles. Crec que tenen molta facilitat per a crear bones tornades.

Discografia:
  1. Fragile (1994)
  2. In This Place Forever (1996)
  3. The Point At Which It Falls Apart (1999)
  4. On This Tour Forever (2001)
  5. Who Watches Over Me? (2002)
  6. We Collide (2006)
  7. A Perfect Solution (2009)
  8. Automation Baby

Temes més coneguts:
  1. Born to Lie (video)
  2. Firefly (video)
  3. So important (video)
  4. You didn't want me (video)
  5. Crash (video)

Com que el darrer cd és bastant recent, he decidit compartir una de les seves cançons. Per a no repetir-me, he escollit You want what's owed to you:


Continuarà...