dimecres, 5 de febrer del 2014

Amphi Festival 2014: Aesthetic Perfection

És ja un bon moment per a començar a fer el llistat dels grups de l'Amphi Festival d'aquest any? Ho he anat deixant perquè no sé si hi podré anar. Encara no sé on estaré vivint, ni on estaré treballant, però si tot va bé, no tindré cap problema per a escapar-m'hi.

Ja hi ha alguns grups destacables entre els que han anat anunciant. Aquí s'aniran actualitzant. Tot i això, he decidit començar per un grup que ja conec, que vaig veure al mateix festival ara fa 2 anys i que actualment està sent notícia pel seu nou disc: Aesthetic Perfection.


Breu descripció: ja en vam parlar aquí, però a mode de resum i ara que ja els conec, comentaria que es tracta del grup del Daniel Graves i que va acompanyat sempre pel Tim van Horn. Els teclistes varien entre continents i no sembla que siguin part real de la banda.

Acaben de treure un nou disc i segur que aprofiten per a tocar-ne unes quantes cançons en viu. El seu inicial to dur ha virat una mica cap a un synthpop més innocent, tot i que continuen tenint moments de crits i exaltació.

Discografia:
  1. Close to Human (2005)
  2. A Violent Emotion (2009)
  3. All Beauty Destroyed (2011)
  4. 'Til Death (2014)

Temes més coneguts:
  1. All Beauty Destroyed (video)
  2. Schadenfreude (video)
  3. Motherfucker (video)
  4. The Great Depression (video)
  5. Sacrifice (video)

He decidit compartir un tema del darrer disc. Encara no està a la venda (sortirà la setmana que ve), però es pot escoltar en streaming per internet i, després de posar-lo ja 3 ó 4 vegades, he optat per la cançó :


Continuarà...