dimarts, 4 de febrer del 2014

The Cure: News

Ahir es van començar a escampar com la pòlvora noves notícies sobre The Cure. El primer lloc on ho vaig veure va ser a El Pais.

Aquí explica que el grup té previst treure un nou disc aquests propers mesos de 2014 i que el títol provisional és 4:14 Scream. Es tractaria del 14è àlbum del grup i s'hauria gravat durant la realització de l'anterior 4:13 Dream del 2008 però que no va sortir en un format d'àlbum doble per problemes amb la discogràfica. A part, també planegen treure a la venda alguns dvds en directe.

I, a més a més, també s'ha anunciat que cap a finals d'any tornaran a anar de gira interpretant la trilogia: The Top (1984), The head on the Door (1985) i Kiss me Kiss me Kiss me (1987). Els dos darrers discs crec que són els meus preferits del grup, pel que té molt bona pinta.

La veritat és que The Cure va ser un grup que vaig escoltar molt a la mateixa època que vaig descobrir Depeche Mode, però els vaig anar deixant més de costat. La seva etapa fosca ho era massa per a mi, tot i que el seu costat més happy sempre m'ha agradat, encara que llavors passi a ser una fan de segona fila. Se suposa que els seus millors discs són Pornography (1982) i Disintegration (1989), però per a mi són massa depriments. M'agraden més aquelles cançons on la música és alegre.

Ara fa molt temps que no els escolto, així que he hagut de repassar una mica els seus temes per a escollir-ne un. Al final m'he decidit per Why Can't I Be You: