dimecres, 26 de juny del 2013

Nous horaris Amphi 2013

Després de mirar ahir tots els horaris de l'Amphi Festival, ara els han canviat una mica. Es veu que van rebre diverses queixes per les coincidències i algunes eren bastant lògiques, pel que han decidit avançar alguns concerts per a evitar sol·lapaments. Podem veure-ho a la pàgina web i al Clashfinder ben ordenat.

Així doncs, tornem a mirar tots els horaris i a decidir què farem. Comencem per dissabte:


Crec que faré el següent: A Life Divided [MS], Stahlmann [MS], Frozen Plasma [SH], Solitary Experiments [MS], Wesselsky [MS], Funker Vogt [SH], Grendel [SH], Agonoize [MS], De/Vision [SH], Suicide Commando [SH], VNV Nation [MS].

Aquí m'han fotut de manera important perquè ara Frozen Plasma toca abans que Solitary Experiments i prefereixo veure els segons... De l'altra manera hagués pogut veure tranquil·lament Solitary i després com acabaven Frozen. Però bé, a Frozen els he vist ja un parell de vegades.

Seguim amb diumenge que sembla un dia més senzill.


I aquí escolliré els següents grups: Chrom [SH], Tyske Ludder [SH], Santa Hates You [SH], Icon of Coil [MS], Letzte Instanz [MS], Diary of Dreams [MS], Oomph! [MS], Anne Clark [SH], Peter Heppner [SH].

Els colors i les abreviatures signifiquen el mateix que el que comentava ahir: MS = Main Stage, SH = Staatenhaus. Verd: imprescindible, Blau: interessant, Lila: estan bé, Vermell: firmes d'autògrafs interessants.

La veritat és que sempre hi haurà coincidències i cal escollir, però és una llàstima. Hi hauré de pensar una mica més per a veure quanta estona dedico a cada grup. Però estaria tan bé que, per exemple, la firma del Peter Heppner no coincidís amb Oomph!...