divendres, 4 d’octubre del 2013

VNV Nation & Oktoberfest

Demà dissabte me'n vaig de nou cap a Múnich. Crec que és una de les ciutats que he visitat més vegades. Aquest cop l'objectiu era el concert de VNV Nation, però ha coincidit amb l'Oktoberfest i a mesura que s'ha anat acostant el dia, me n'han anat agafant més ganes.

El meu planning ha passat a ser: tal qual arribi el dissabte a les 10h del matí, ja m'encaminaré cap al Wies'n perquè pel que he llegit, fins i tot pel matí l'Oktoberfest està molt ple de gent. Jo pensava que al matí seria més tranquil, però sembla ser que des de què obren, ja està ben ple.

Primer m'agradaria donar una volta per la zona per veure l'ambient, les paradetes, les atraccions... i, després, sentar-me a prendre'm una petita cervesa Paulaner, la meva preferida.

Després de dinar marxaria cap a l'hotel a deixar la bossa i a preparar-me cap al concert, del qual obren les portes a les 20h. Així que sortint cap a l'hotel a les 18h com a tard ja n'hi hauria més que suficient. Al final vaig trobar un hotel prou bo per un preu decent (tenint en compte que és l'Oktoberfest i que multipliquen els seus preus per 4).

Cap a les 19h en direcció a la sala Backstage, no sé si caminant o en metro, i ja a disfrutar del concert. Com que el nou disc Transnational encara no ha sortit a la venda, no crec que el pugui comprar, però sí que podrem escoltar algunes noves cançons en viu. Una de les que van tocar al concert d'Erfurt ara fa uns dies es diu Primary i està a Youtube en una qualitat prou bona:


Després una mica de post-concert i a dormir. Diumenge aprofitaré per passejar pel centre una estona i abans de dinar, cap a l'aeroport! A veure si a l'arribar a Barcelona em dóna temps d'anar a buscar el meu nebot per anar a veure el Barça de futbol sala.

2 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

nmoes de llegir-te, ja em canso. Quina energia!!! hahahaha

btretze ha dit...

Jajajaja!