dimecres, 2 d’octubre del 2013

Blume (Dark Christmas Festival)

Després de l'intent fallit del Dark Christmas Festival de l'any passat, que va canviar de grups i al final va acabar sent cancel·lat, el d'aquest any 2013 pinta molt bé.

Els caps de cartell són Covenant, telonejats per Solar Fake, de qui ja tornaré a parlar en breu. Però avui volia parlar del grup que obrirà el festival: Blume.


Es tracta d'un grup italià format per: Enrico Filisetti (veu i lletres), Ivan Savino (lletres, producció i teclats) and Daniele De Fabritiis (guitarra). El seu so tira clarament cap al synthpop tranquil i delicat. Fins al moment han tret dos cds. El primer, Rise From Grey, el 2010. I el segon, Autumn Ruins, aquest setembre.

A Spotify hi ha el seu segon disc. Després d'escoltar-lo un parell de vegades, cal dir que m'he quedat sorpresa. La veritat és que no esperava uns grans teloners, sinó més aviat un grup de "relleno".


Inicialment sembla una música molt atmosfèrica, com per a tenir de fons a casa una nit plujosa, però després ja hi van afegint més sons i la veu i es va apropant més al synthpop més relaxat. Per posar un exemple de la seva música, he escollit la cançó Freia, que justament comença molt tranquil·la i instrumental, i després hi va afegint més intensitat:


2 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

què bona!!!!!!!

De tan en tan, em fas cada regal!!!
gràcies

Salutacions.

btretze ha dit...

Ostres, ni m'enrecordava d'ells. Crec que hi ha masses grups, tinc masses coses pendents i masses coses abandonades!