dimecres, 2 d’octubre del 2013

Amphi Festival 2014: Primers grups

El 2014 es celebrarà la desena edició de l'Amphi Festival i, amb una mica de sort, serà la tercera vegada que hi vagi.

Ja comencen a anunciar alguns dels grups que hi participaran i, tot i que només hi ha un cap de cartell, segur que intentaran portar molts grups de renom per a l'ocasió.

Fins ara, hi ha bastants grups repetits d'ara fa dos anys: Eisbrecher, Aesthetic Perfection, Blutengel, Eisenfunk, Lord of the Lost, Mono Inc., Nachtmahr, Project Pitchfork i Solar Fake. Tot i això, la majoria són grups que m'agraden, així que no m'importaria tornar-los a veure.


Sobre els grups diferents (o que jo no recordo) estan confirmats: Centhron, Die Kammer, Hocico, IAMX, Janus, Maerzfeld, Rotersand, Unzucht i Zeromancer.

Algun d'aquests el conec i m'agrada (IAMX), m'interesa (Rotersand), d'altres no (Hocico) i la resta amb prou feines els conec. Hauré d'anar descobrint-los com cada any.

I recordar que la nova edició de Call the Ships 2 Port, ja té les entrades esgotades. Si m'haguessin interessat més els grups m'hagués arriscat a comprar-me l'entrada, però Suicide Commando i Project Pitchfork, no serien els meus grups preferits.

2 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

realment Hocico i suicide commando, no són . . bé, deixem'ho aquí.

M'arrico una mica, ja que porto molts posts endarrerit, però a mi em crident molt l'atenció, Zeromancer. El que he sentit d'ells, m'agrada molt.

Salutacions

btretze ha dit...

Doncs els hauré d'investigar a fons, a veure què tal