dijous, 12 de setembre del 2013

VNV Nation: Transnational

Acabo d'adonar-me que fa molt temps que no parlo de VNV Nation i les notícies s'han anat succeïnt sense que n'hagi anomenat cap. Anem a posar-hi remei.

Comencem per anunciar que el 4 d'octubre (inicialment el 27 de setembre) treuran un nou cd, Transnational. Per ara en tenim la portada i poca cosa més:


Faran una gira mundial que els portaran a Barcelona el dissabte 1 de febrer de 2014 (el divendres 31 de gener a Madrid).

Abans, però, jo em deixaré caure per Munich una altra vegada. Faré un viatge llampec que serà similar al que vaig fer al juny per veure a Depeche Mode, o als que acostumo a fer per And One. Sortir molt d'hora el dissabte 5 d'octubre al matí, aprofitar que és l'Oktoberfest i anar a prendre unes cervesetes i després de dinar encaminar-me cap a l'hotel (aquesta vegada és diferent i crec (crec) que aprop de la sala Backstage) i ja a preparar-me pel concert. Disfrutar, i diumenge ja tornar cap a casa (tot i que aquesta vegada diria que una mica més tard).

Així doncs, al viatge a Munich ja em podré comprar el cd. A veure si d'aquí a llavors, encara que quedi poc, podem escoltar algun tema nou. Per anar fent boca i, també, per veure si valdrà la pena comprar-lo o no. Per ara, ens han anunciat que es crearan una sèrie de posters que pinten molt bé. El primer d'ells és:


VNV Nation ens portarà aquest any un nou cd, que espero que segueixi el seu clàssic so, però potser tornant una mica més al seu costat més fosc, més als inicis. Crec que repetir la mateixa forma seria un excés. No estaria malament un petit canvi per a reanimar la passió.