dijous, 12 de setembre del 2013

Morrissey: 25 Live

És innegable que el Morrissey cau malament a molta gent perquè és un pedant, però també és igualment innegable que té cançons molt bones i una veu especial i maca. Vaig tenir la sort de poder-lo veure en viu fa uns anys, i en directe també sona molt bé. I, personalment, a més, el trobo molt atractiu, que sempre ajuda.

Ara, pels seus 25 anys de carrera en solitari, té previst treure un dvd en directe, que es dirà 25 Live i veurà la llum el 21 d'octubre. Es tracta d'un concert especial que va fer el 2 de març de 2013 al "Hollywood High School" de Los Angeles, on va tocar davant de només 1.800 persones i les entrades pel qual es van esgotar en 12 segons.

La portada serà la següent (la qual seria fàcil de millorar):


I el tracklist:
  1. Alma Matters
  2. Ouija Board, Ouija Board
  3. Irish Blood, English Heart
  4. You Have Killed Me
  5. November Spawned A Monster
  6. Maladjusted
  7. You’re The One For Me Fatty
  8. Still Ill
  9. People Are The Same Everywhere
  10. Speedway
  11. That Joke Isn’t Funny Anymore
  12. To Give Is The Reason I Live
  13. Meat Is Murder
  14. Please, Please, Please Let Me Get What I Want
  15. Action Is My Middle Name
  16. Everyday Is Like Sunday
  17. I’m Throwing My Arms Around Paris
  18. Let Me Kiss You
  19. The Boy With The Thorn In His Side

El nou dvd es podrà veure als cinemes, encara que no a casa nostra. Si en sou fans i és una possibilitat, jo ho recomenaria. Jo vaig poder veure'n un de Depeche Mode i em va agradar l'experiència de veure-ho en una pantalla gran i en companyia d'altres fans com jo. En aquesta pàgina web es pot buscar en quins cinemes es veurà.

Per anar obrint boca, tenim un trailer:


A part, el dvd tindrà un bonus de 4 cançons d'estudi: The Kid's a Looker, Scandinavia, ACtion is my Middle Name i People are the same Everywhere. Abans del concert, a més, hi ha una filmació dels comentaris dels fans sobre el cantant. La notícia també a la revista Side-Line.

Per Youtube hi ha una de les cançons que es podran veure al dvd: