dilluns, 30 de setembre del 2013

VNV Nation & Oktoberfest

Porto uns dies fora (per feina) i bastant desconectada de tot. També em venia bé després d'un cap de setmana intens i bastant dolorós.

Això sí, les notícies s'han anat succeïnt sense esperar-me.

Com que aquest cap de setmana marxo a Múnich a l'Oktoberfest i al concert de VNV Nation, aprofitaré per començar parlant d'ells.

Per uns problemes amb la grabació del disc Transnational aquest s'endarrerirà encara una setmana més. Encara tinc esperances que es pugui comprar al concert i que el que hagi passat és que no arribin a temps a la distribució, però potser caldrà esperar una mica més.

Per anar obrint boca han penjat una cançó sencera, Retaliate:


I, a part, uns quants snippets de tot l'àlbum. Per ara no pinta malament, però no li he pogut donar gaires oportunitats. Crec que sona bastant similar als darrers anys. Jo esperava una mica més de canvi, però tampoc podem negar que el que han estat fent també sona bé:


Ja amb moltes ganes de viatjar una mica i passar-me el dissabte pel matí passejant una mica, el migdia aferrada a una gerra de Paulaner i la nit al concert de VNV Nation. El diumenge dormint i tornant a Barcelona, a veure si arribo a temps al partit de futbol sala...