divendres, 13 de setembre del 2013

Brett Anderson

Em pensava que ja havia parlat alguna vegada sobre el Brett Anderson, el cantant de Suede, però no he estat capaç de trobar-ho.

Comencem amb una mica d'història per a situar-nos. Va néixer a Angleterra el 1967 i a finals de 1980 ja va formar, amb el Matt Osman, el grup Suede, que el faria famós rápidament. Actualment acaben de treure un disc Bloodsports aquest mateix 2013 que està tenint molt bona crítica.

Pel que fa a la seva carrera en solitari, va començar el 2007 i fins ara ha tret 4 discs:
  • Brett Anderson (2007)
  • Wilderness (2008)
  • Slow Attack (2009)
  • Black Rainblows (2011)

Els àlbums que més he escoltat són els dos primers, i m'agradaria destacar-ne una cançó de cadaun. Pel que fa al seu àlbum de debut, la millor cançó amb diferència és Love is Dead:


Del seu segon àlbum, la cançó que més m'agrada és Back to You:


Els seus àlbums en solitari no han tingut el mateix èxit que els del grup Suede, pel que probablement per aquest motiu es van tornar a reunir per tal de reviure vells temps i, segons he pogut llegir, ha valgut la pena ja que han tret un bon nou disc. Serà necessari donar-li una oportunitat un dia d'aquests.

Han marxat de gira per a presentar aquest nou cd i passaran per Barcelona el dimarts 5 de novembre a Razzmatazz. Per 37,50€ encara es poden comprar entrades. Les trobo una mica cares, sinó hi aniria segur.