dimarts, 8 de maig del 2012

Amphi-Festival 2012: Nachtmahr

Segueixo amb el meu llistat dels grups que participen a l'Amphi Festival 2012.

Avui seguiré amb el grup Nachtmahr, la traducció del qual seria "malson".


Breu descripció: és un grup austríac, que va sorgir a Viena el 2007. És el projecte en solitari del Thomas Rainer, que és conegut per formar part del grup L'Âme Immortelle.

Es tracta de música electrònica industrial, és a dir, bastant fosca i dura. La seva indumentària, similar als uniformes que portava Hitler en els seus discursos, ha creat molta controvèrsia. A part, sempre l'acompanyen noies vestides també amb uniforme militar. En Thomas Rainer diu que ho fa no per ideologia, sinó per moda i per a cridar l'atenció, així com també explica que ell ho troba molt sexy.

Discografia:
  1. Kunst Ist Krieg (2007)
  2. Katharsis (2008)
  3. Alle Lust Will Ewigkeit (2009)
  4. Mädchen In Uniform (2010)
  5. Can You Feel the Beat? (2011)

Temes més coneguts:
  1. Katharsis (video)
  2. Tanzdiktator (video)
  3. Karrussell (video)
  4. BoomBoomBoom (video)
  5. Code:Red (video)

Tot i que sembla que el tema que els va fer més coneguts és el BoomBoomBoom no l'havia escoltat fins ara i tampoc m'ha semblat gran cosa, així que al final he escollit Tanzdiktator que també és coneguda, l'he escoltat diverses vegades i defineix bastant bé el so del grup.



Continuarà...

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

no estan malament. m'ha agradat força, però començo a estar fins al c***** d'aquest imatge "provocativa". Mala senyal si es necessita utilitzar aquesta classe de simbologia "nomes" per cridar la atenció.

Salutacions.