dimarts, 1 de març del 2011

OMD en concert

No sé com he anat a parar al twitter de la Sala Apolo, però l'important és que he descobert una notícia interessant: OMD tocarà a Barcelona el dimecres 15 de juny.

Aquí la informació a la pàgina web de la sala. A la del grup encara no hi apareix.

Per a celebrar-ho poso la mateixa cançó que la Sala Apolo, Enola Gay, el clàssic dels clàssics:



A part, el concert també és interessant pels dos altres grups que hi seran. Per un costat Assemblage 23 un grup nord-americà de synthpop, futurepop, EBM... És a dir, un grup proper a VNV Nation o Apoptygma Berzerk que he escoltat diverses vegades i tot i que no els he seguit de manera continuada i no s'aproximen als dos grups que ja he anomenat, pot estar bé veure'ls en directe.

Per l'altre costat, Mirrors, dels que he llegit bones crítiques per internet tot i que encara no els hi he prestat l'atenció que sembla que es mereixen. També amb un so synthpop, però amb un to més tranquil.

Suposo que hi acabaré anant, malgrat els 30€ que costa, malgrat que el concert és un dimecres... No ho poden posar més complicat?

2 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

És un concert al que s'hi ha d'anar. Llàstima que no ho podré fer.
Són mes moguts del que semblen. Jo guardo molt bon record del seu concert . . . . fa quasi 30 anys.
Dels teloners . . .Assemblage 23, els conec de nom, i segurament conec mes d'una cançó, sense saber que d'ells. De Mirrors, doncs com tu, he sentit parlar bé d'ells, però re més.

Salutacions.

btretze ha dit...

Osti, 30 anys... Vas viure l'època dorada de tots aquests grups, això també fa una mica d'enveja.

Escolta l'últim cd perquè està prou bé. A mi m'està agradant molt.