dilluns, 14 de març del 2011

And One - Pàgina Web

Per fi And One ha decidit tenir una pàgina web decent. Després de, jo diria, uns quants anys, on era millor entrar al myspace que a la pròpia web, ara han donat un salt de qualitat. El que agraïm.


Hem passat d'una pàgina on no posava res o, últimament, només anunciava els concerts, a una pàgina més completa, amb una primera entrada per a accedir a

Dins del que seria la pàgina web també trobem tots els clàssics que ha de tenir: una entrada home, informació sobre el grup, en aquest cas també informació sobre l'Steve Naghavi (que és l'ànima del grup, això és innegable), notícies, concerts, botiga...


Per accedir a la pàgina web es pot fer click aquí. Per a entrar directament a l'índex aquí.

El disseny no està malament, fosc i senzill, però potser haurien pogut posar una foto del grup enlloc de només l'Steve i potser una altra foto... Aquesta no em convenç del tot.

Hi ha alguns casos en què potser peca de senzillesa, amb una font massa simple. O com per exemple la botiga, on només hi ha entrades per als concerts i potser s'hi podria afegir merchandising o els propis cds.

Tot i això, han afegit videos per a entretenir-se, alguns en directe i d'altres els videoclips que van enregistrar en el seu moment.

Et deixen registrar i suposo que això comportarà que t'envïin una newsletter o similar quan hi hagi moviment. A veure si ara són capaços de mantenir-la activa.


I ja que hi som, també volia comentar que ara faran una gira amb Unheilig, com ja ens va avançar fa una setmana en Chris Ruiz, que crec que ell estava més content que la majoria de fans... La veritat és que conec molt poc al grup, però investigaré.

Tot i això, la meva intenció és anar-los a veure quan toquin amb Camouflage i de/vision.


També enuncien per al juny un nou single: Für Zwei, aquí la info.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Ja era hora que fessin una plana web amb cara i ulls!!!

Salutacions