divendres, 3 de gener del 2014

Depeche Mode: Halo

Sé que en els propers dies parlaré molt de Depeche Mode, però ja començo a estar nerviosa i no me'n puc estar.

Tot començarà el dimecres 15 de gener a Barcelona (falten menys de dues setmanes!). Per internet no he pogut trobar els horaris, però diria que el concert comença a les 21.30h i els teloners a les 20.15h. Pel que potser les portes s'obren a les 19h? (Si algú ho sap que ho comparteixi!)

La meva idea és anar-hi després de dinar, fer cua per allà unes quantes hores, com de costum. I així fer una petita cursa per agafar un bon lloc relativament aprop de l'escenari. El que més em preocupa és que també ve ma mare i es cansarà molt amb l'espera. Crec que li diré que vingui cap a les 19.45h i em busqui per davant de tot via whatsapp. Ella diu que aguantarà el que faci falta, però jo no ho tinc tan clar, així que prefereixo que vingui només una mica abans dels teloners.

Després espero que li agradi el concert. Serà el seu primer concert (que no sigui sentada al Palau de la Música, Liceu o similars) i ha esperat quasi 65 anys per a viure-ho. Realment espero que l'experiència valgui la pena i s'ho passi bé.

En un principi, després, el dissabte, agafava un tren cap a Madrid per disfrutar d'un altre concert, però com que el Vince Clarke punxa el divendres, al final he buscat un tren pel divendres mateix, just al sortir de la feina. I com que van posar més entrades a la venda... doncs també tinc entrada pel concert de divendres!

Així doncs, el que faré serà arribar el divendres cap a les 18h a Madrid, anar a l'hotel a deixar les coses i encaminar-me cap al concert tranquil·lament. Assumint que és probable que estigui allunyada de l'escenari. El dissabte, ja tornaré a fer una bona cua per estar aprop. En una setmana disfrutaré de 3 concerts del que probablement és el meu grup preferit (encara que el darrer disc no em convenci) i espero gaudir-ho com mai.

He estat pensant què compartir i tenia clar que volia que fos un video en viu d'aquesta darrera gira. Al final he trobat Halo a Bilbao amb una qualitat impressionant. La cançó no serà molt moguda i en aquesta versió és encara més tranquil·la, però no treu que sigui preciosa:


1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

3concerts en 3 dies!¿!¿!¿!¿!¿! A mes a mes que és una pasta . . . .estas boja!!!!:)
Per cert, la versió de "halo", preciosa.
Salutacions