dijous, 9 de gener del 2014

Concerts 2014

Ara me n'he adonat que fa molts dies que no comento res dels concerts que es faran aquí a Barcelona i, la veritat, es tracta de grups importants. El que passa és que és probable que jo no hi sigui i per això perdo una mica la motivació. Tot i això, especialment per al darrer, faré un esforç extra per venir, estigui o estigui.

El primer és el de VNV Nation. El divendres 7 de març estaran a Barcelona i l'endemà a Madrid. Aprofitaran per a presentar el seu darrer disc, Transnational. Ja els vaig veure a Múnich, però de totes maneres sempre està bé veure'ls en directe.

El següent concert, per ordre cronològic, és el de De/Vision. En aquest cas estaran a Madrid el divendres 9 de maig i a Barcelona el dissabte 10 de maig. És un grup que ve molt sovint a visitar-nos, però mai està de més tornar-los a disfrutar.

Finalment, el concert més esperat. El d'And One. Estaran a Barcelona el divendres 10 d'octubre i a Madrid el dissabte 11. Estigui on estigui, intentaré venir com sigui. I, ja posats, m'agradaria veure'ls tots dos.