dijous, 24 de novembre del 2011

Vince Clarke & Martin L. Gore

En els darrers dies he rebut uns 4 emails amb la mateixa informació i ja tenia ganes de comentar-ho.

Vince Clarke i Martin L. Gore treuen un disc conjunt. En un inici jo em pensava que seria una petita col·laboració i treurien un single per a qualsevol disc recopilatori o per alguna causa benèfica, però han anat més enllà.

Per a posar-nos en situació: aquests dos petits genis van ser els fundadors de Depeche Mode. Després, en Vince va fundar Yazoo i, més tard, Erasure, grup amb el qual encara treballa.

En Martin sempre s'ha quedat a Depeche Mode, però ha anat evolucionant espectacularment i, a part, ha tret dos discs en solitari.

Portaven quasi 30 anys sense treballar junts i sembla ser que llavors en Vince va tenir la idea de fer un disc de música dance minimal / techno i, al necessitar ajuda, va pensar amb en Martin. Sense pressions ni presses, van decidir col·laborar.

Cada un ha anat treballant pel seu compte, enviant-se la informació per email, i al maig d'aquest any es van trobar per primera vegada. Ara el disc ja està llest i sortirà a la venda la primavera de 2012. Ha estat produït per Überzone / Q.

Encara no en sabem el nom, però sí que ells s'anomenaran VCMG i que el primer single es dirà: SPOCK. El tracklist és el següent:

  • Spock - Album Version
  • Spock - Edit Select Remix
  • Spock - Regis Remix
  • Spock - DVS1 Voyage Home Remix
  • Spock - XOQ Remix


Només constarà d'aquesta cançó i de 4 remixes a càrrec de diferents grups i persones i sortirà a la venda el 12 de desembre. Perquè l'espera no es faci tan llarga, es poden escoltar petits trossos de les cançons a Amazon.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

encara no he sentit res d'aquesta col·laboració.
He d'espavilar-me.

És una gran notícia (o millor dit, va ser una gran notícia)

Salutacions.