dimarts, 25 de desembre del 2007

Regals musicals (part 1)

Els primers regals nadalencs musicals ja han arribat. La primera celebració d'aquests dies és el sopar de Nadal, a casa, amb els pares i els germans.

Primera part dels vinils que vam comprar a la fira del disc (suposo que la resta han estat repartits entre els tiets i arribaran demà). Els d'ahir són:


01. Pet Shop Boys: Please;
02. The Cure: The head on the door (per fi! Només el tenia en cd i piratejat i ja feia temps que estava a la búsqueda i captura del vinil);

Singles:
03. Placebo: Infra-red (vinil blanc);
04. Placebo: Because I want you;
05. Muse: Starlight (vinil pintat);
06. Dave Gahan: Kingdom (vinil pintat). Ara sona Kingdom, amb la cara B "Tomorrow". S'agraeix que en els singles hi hagi cares B enlloc de remixes que normalment deixen molt a desitjar.

Pel que fa a cds:
01. Bloc Party: A weekend in the city;
02. Kasabian: Kasabian;
03. The Killers: Sawdust (amb una versió d'una de les millor cançons: Romeo & Juliet de Dire Straits que està prou bé, però és massa similar a l'original. Haguessin pogut fer una versió que sonés més a Killers.)


I, finalment, el dvd de la Gira del Fundamental dels Pet Shop Boys: Cubism. Crec que és d'una de les coses que més m'arrepenteixo d'aquest any, no haver anat a un concert dels "importants" de PSB. Si els concerts de Saragossa i Barcelona em van agradar tant sent només una part dels que feien al principi de la gira, no em puc ni imaginar com d'espectacular hagués estat aquest.


Tinc moltes ganes de veure'l, però esperaré a tenir 2 bones hores per veure'l tranquil·lament, amb la música a tot drap.