divendres, 14 de desembre del 2007

Dave Gahan - Hourglass

Fa cosa d'un mes i mig va sortir el segon disc en solitari del Dave Gahan, cantant de Depeche Mode: HOURGLASS.


Cal tenir en compte que no és Depeche Mode, però és que no es tracta de fer-ho igual, per a escoltar a DM ja tenim a DM. Tothom sap que no és Martin Gore, que les seves cançons no li arriben a la sola de la sabata, però és que poca gent pot ser Martin Gore. El geni.


Hourglass és una evolució de l'anterior disc (Paper Monsters), les lletres no són tan simples i la música no és tan monótona. És més electrònic. És lent, però no tant com l'anterior on només tenia ritme Dirty Sticky Floors. Requereix escoltar-lo diverses vegades per anar captant els matissos i que et vagi enganxant, però és millor. Simplement. Tot i això, es nota la mà de Martin Gore en les cançons del Playing the Angel, ja que la diferència entre Suffer Well (o inclòs Nothing's impossible) i la resta de cançons és abismal.

Les cançons són:

01. Saw Something
02. Kingdom
03. Deeper & Deeper
04. 21 Days
05. Miracles
06. Use You
07. Insoluble
08. Endless
09. A Little Lie
10. Down

Cançons que parlen d'amor, desenganys, passió, dolor, mentides... Cal destacar la potència de Deeper & Deeper, simplement impressionant. Hi ha altres perles com Kingdom, Use You o A Little Lie. I hi ha cançons per a oblidar com Insoluble.

No hi haurà gira, però ens deixa alguns videos en directe: