dimecres, 11 de desembre del 2013

Covenant: Bullet

Aquest dissabte és el concert de Covenant a Barcelona. Al final crec que he aconseguit convèncer a diferent gent per a què vingui i pot acabar sent bastant divertit. No sóc gaire de barrejar gent de diferents llocs, però ja hem sortit a vegades junts i ha acabat sent molt divertit.

Ahir un amic em comentava que no sabia qui eren els que acompanyaven a l'Eskil Simonsson al flyer promocional del concert:


I la veritat és que em va picar la curiositat i no recordava pas qui eren ni si els havia vist abans. He estat mirant per internet i sembla que el Joakim Montelius segueix col·laborant en la creació del disc, però que no va de gira amb ells. Amb la baixa ja prèvia del Daniel Myer, han hagut d'incorporar nous membres. Un d'ells, segons la pàgina web del propi grup, es tracta del Daniel Jonasson, que forma part de la banda Dupont i que és un reconegut DJ i promotor de concerts. De l'altre membre no posa res, però potser es tracta de l'Andreas Catjar, tot i que no n'he trobat gaire informació.

Espero tenir temps d'aquí a dissabte per a comentar una mica més el nou disc i posar algun tema, però per ara he preferit compartir un clàssic que encara no havia posat tot i que crec que és la meva cançó preferida del grup. Es tracta de Bullet i el video també val moltíssim la pena: