dimecres, 27 de juny del 2012

Assemblage 23: Bruise

Fa un parell de setmanes vaig rebre els 3 primers cds el meu llistat de pendents. El del Peter Heppner està a l'anterior post, i un altre d'ells és el darrer d'Assemblage 23, Bruise.
El cd m'agrada molt. Comença molt molt bé i després baixa una mica, però el principi és fortíssim. És una llàstima no poder-lo veure al concert de Barcelona, però almenys sí que podré veure'ls a Colònia, tot i que probablement sigui més curtet.

Com ja he comentat altres vegades, Assemblage 23 està format únicament per en Tom Shear i, quan va arribar la data de venda del cd, va escriure el següent:

I have begun shipping out pre-orders placed for "Bruise" in the Assemblage 23 Online Store, so if you ordered early, you'll recieve your CD a bit ahead of the release date. Please note that if you order included the Espermachine CD, we have not received that shipment yet, so your order will ship without the Espermachine CD and I will mail out the Espermachine CD's separately at my own expense so you don't have to wait for your A23 swag! Also, please note that I am only one person and have a ton of pre-orders to fill, many of which need to be signed. So please be patient. It's going to take me awhile to fill all of these, but I should still get them all filled well ahead of the release date.

El que ve a voler dir que ell s'encarrega personalment dels enviaments dels cds que s'han comprat a la seva botiga online, que ja els està enviant i que els primers arribaran una mica abans del dia previst, que si venien amb un cd extra l'enviarà ell més tard (i en pagarà els costos) ja que encara no el té i que la gent sigui pacient.

Em sembla genial que un grup que és prou conegut encara es mogui de manera tan personal.

Del nou cd en volia destacar dues cançons. Per un costat, The Noise Inside My Head, que serà el temazo d'aquest cd, el clàssic:

>


L'altra cançó és The Last Mistake, on utilitza un to de veu diferent, molt agut en alguns moments i on, si la vol tocar en directe, crec que tindrà bastants problemes. Tot i això, amb els probables retocs del cd, queda perfecta: