dilluns, 9 de maig del 2011

Mourinho i els Sugus

Després de tants dies de Barça-Madrid tots hem perdut una mica el cap pel que hauria de ser una simple distracció. No he comentat res al respecte, malgrat que l'esport i, especialment el futbol, m'apassionen. És justament per aquest motiu que no he escrit res, perquè tots tenim una visió parcial i, personalment, hi ha moltes actituds que no comprenc.

Tot i això, crec que és innegable que aquest video és molt divertit:



No sé com hi he arribat, crec que perquè a l'entrar al youtube era un dels videos més vistos del dia, però crec que s'hauria de fer córrer per tal de treure-li importància a tot el tema i per a riure una estona.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
És cert que el vídeo és molt divertit, però jo soc dels que penso que la situació és prou greu com per pensar-hi una mica. El que s’està fent des de Madrid amb el tema del futbol, per mi, és força greu, ja que atempta directament a principis morals basics sobre el respecte als altres, i el respecte a un mateix. Sobre la veritat i la mentida. I s’estan utilitzant tècniques de manipulació de masses d’en Goebbels, pare de la propaganda nazi.
Els nostres infants, i sobretot els infants seguidors i simpatitzants del R. Madrid, estan aprenent unes lliçons que a mi, em fan fredar.
Tot i això, aquest vídeo, és bonissim. Crec que n’hi ha un altre del Guardiola responent aquests “Por que’s” http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=Uz1Iw_GedUw&NR=1

Sento haver-me posat transcendental.
Salutacions.