dilluns, 4 d’abril del 2011

OMD - History of Modern (Part I)

Ja he parlat dels dos teloners d'OMD: aquí d'Assemblage 23 i aquí de Mirrors, així que avui he pensat en destacar alguna de les noves cançons del grup principal.

La veritat és que el nou cd, History of Modern, m'està agradant molt i trobo que han retrobat aquell so que els va donar a conèixer ja fa tants anys.

El tracklist és el següent:

  1. New Babies: New Toys
  2. If You Want It
  3. History of Modern (Part I)
  4. History of Modern (Part II)
  5. Sometimes
  6. RFWK
  7. New Holy Ground
  8. The Future, The Past, and Forever After
  9. Sister Marie Says
  10. Pulse
  11. Green
  12. Bondage of Fate
  13. The Right Side?

I la portada és aquesta. M'agrada perquè és senzilla i quadriculada. Al cd que vaig comprar, a dins hi ha diverses més opcions de portada. Em sembla recordar que totes formades amb formes geomètriques i diferents colors. El taronja sempre acaba sent un encert.

Pel que he vist per internet, els singles també han seguit una estètica similar. Per exemple, el de Sister Mary Says té el mateix dibuix, però de color lila, sobre un fons negre. També molt sobri. Els de If You Want it i Histroy of Modern (Part I) també segueixen el mateix estil.


El disc comença molt fort, amb 4 de les millors cançons i un so molt OMD. La segona part, potser és més fluixa i més variada pel que fa a una línia musical, però manté un nivell mínim totalment acceptable. Un exemple de qualitat, seria Sister Mary Says i un exemple de diversitat seria Pulse, que em recorda molt a alguna cançó de la Madonna.

La cançó que he escollit per a posar al blog és History of Modern (Part I), que crec que és de les millors i, a més, he vist que hi ha un video oficial que està molt ben fet:



He vist alguns videos a youtube de concerts actuals i té bona pinta. A veure què tal va tot a Barcelona. Suposo que la sala Apolo estarà plena de nostàlgics, diferent de la darrera vegada que hi vaig anar que hi havia molta gent jove. En aquest cas suposo que hi haurà gent que voldrà recordar quan els van veure fa ja alguns anys.

2 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

Encara no he pogut sentir el nou CD, però aquesta cançó fa pinta de ser tot un clàssic d'aquí uns anys. Molt bona. I el clip, m'ha agradat molt també. Sembla que estan en forma.
Per cert, podien haver escollit unes altres nines al vídeo. Crec que són Bratz, i les suporto.

música: ni temps ni espai ha dit...

Volia dir, que NO suporto a les Bratz. Són lo més Pijo i superficial que he vist mai.
Salutacions