dimecres, 23 de febrer del 2011

Radiohead - Lotus Flower

Ja fa uns dies que es va anunciar el nou disc de Radiohead i que van treure el primer video, Lotus Flower, però no ha estat fins ara, al veure'l per segona vegada, que me n'he adonat que m'ha agradat.



El video no té res d'especial. Només surt en Thom Yorke, el cantant, movent-se al ritme de la cançó. Aguanta ell sol els 5 minuts que dura la cançó. Entre el ritme de base de la cançó, la veu suau que hi posa i els moviments, et quedes tota l'estona com hipnotitzat, pràcticament sense poder apartar la vista, simplement mirant. Fins que s'acaba.

El nou disc es diu The King of Limbs i com ja van fer amb l'anterior, l'han produït ells i han avisat amb molt poc temps de la data de sortida al mercat. Ara ja es pot descarregar aquí.

La veritat és que considero que Radiohead té bones cançons i segur que bons discs, però mai m'ha atrapat. Li he donat diverses oportunitats, en general no se'm fa pesat, però mai hi acabo tornant. Sempre és un d'aquells grups que estant allà esperant-me, però no m'hi dirigeixo mai.