dissabte, 5 de febrer del 2011

And One - Singles & Tanzomat

Aquesta setmana m'han arribat els singles d'And One. Sí, al final vaig comprar els dos: el cd i el min-vinil vermell.

Encara no els he pogut escoltar, però sí que ho he pogut fer des de l'Spotify, així que val a dir que pinta molt bé. El vinil vermell conté les dues cançons que ja havia pogut escoltar: Zerstörer i Sex Drive.


El cd també té aquestes dues cançons i a més a més la nova cançó No Song for You, un remix de Zerstörer, les versions en directe de Mirror in your Heart, The Secret i Military Fashion Show i la versió menys electrònica també de Military Fashion Show, la que ells anomenen Original Version.


A continuació la lletra de Zerstörer que és l'única que està al cd.


El disc, Tanzomat, ja es pot comprar aquí, per exemple, però no surt a la venda fins al març.

La portada segueix l'estil del Bodypop, però pel meu gust és massa rosa. M'agradaven més les anteriors. A part, aquesta portada tan femenina, contrasta amb el nou look agressiu que estan mostrant als concerts. Es pot veure un exemple del look aquí. El vestit és més militar, amb camisa blanca de màniga llarga, però d'estil més militar, amb corbata, cinturó i tirants negres, guants de cuir també negres. En moltes fotografies també se'ls veu amb ulleres de sol, que els dóna un toc més agressiu.

En conclusió, que han adoptat una imatge més directa i agressiva i contrasta amb el to tan rosa del cd. Els singles són molt més senzills: fons blanc amb una franja negra horitzontal al mig, on es pot llegir, en blanc, el nom del single. Més minimalista podríem dir.

L'edició de luxe conté dos cds. El primer:

    01. Save The Hate
    02. Shining Star
    03. Only Your Dreams
    04. Dancing In The Factory
    05. Angel Eyes
    06. Seven
    07. The Aim Is In Your Head
    08. Electrocution
    09. Sex Drive
    10. Playing Dead
    11. No Song For You
    12. And I Love

El segon cd són versions en directe:

    01 Ego
    02 Second Front
    03 Love & Fingers
    04 Men In Uniform
    05 Sexkeit
    06 My Warrior
    07 Tanz Der Arroganz
    08 Klaus
    09 Anguish
    10 Over There

Ja amb ganes de poder-lo escoltar i de veure'ls de nou en directe. La veritat és que és una llàstima que el disc surti el mateix dia del concert perquè si no es filtra abans per internet, no el podrem escoltar fins que ja ens el presentin.