dilluns, 14 de febrer del 2011

Novetats: Erasure

Aquest matí he rebut la newsletter d'Erasure, amb algunes bones notícies.

També he aprofitat per entrar a la seva pàgina web i encara hi havia més notícies esperençadores. Un petit resum a continuació:

  • treuran un nou àlbum
  • faran una gira mundial

De moment tenim del cert concerts a Miami (a un festival), Anglaterra, Irlanda, Alemanya, Dinamarca, Rússica i Ucraïna. Per ara ja m'estic plantejant anar a Berlin, Copenhagen o Hamburg... però encara amb l'esperança de què aquesta gira mundial els porti a Barcelona.

Aquí es van actualitzant les dates dels concerts. Cada país amb la seva bandera. El nostre no tindrà la bandera correcta, però tan de bo aparegui.

Quan passen aquestes coses sempre penso que tinc molta sort d'estar en una ciutat que quasi tots els grups de música tenen a la seva llista. A veure si pot ser i els podem veure per aquí Barcelona. Sinó ens tocarà desplaçar-nos i potser ja aprofitar-ho per a fer el viatget de l'estiu ja que els que han confirmat són per al juny i el juliol. Espero que no s'esgotin les entrades mentres espero.


Crec que n'he parlat poc d'ells al blog, tot i que tenen moltes cançons molt bones. El pas dels anys no els han perdonat, però la qualitat musical crec que és molt alta. Aprofito per posar un dels seus temes del darrer disc Light at the End of the World del 2007. La cançó és Darlene:



1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Molt bones notícies.
He de reconeixer que els tinc una mica abandonats. Els hauré de recuperar.
Molt bó lo de la bandera!!!!! :)

Salutacions.