dimecres, 27 de novembre del 2013

Glasvegas: Euphoria...

Aquests dies he estar reescoltant un grup que es diu Glasvegas. Es tracta d'un grup de Glasgow (si n'escolteu alguna cançó, d'aquí ve el seu accent) d'indie rock.

El grup està format per: James Allan (veu), Rab Allan (guitarra), Paul Donoghue (baix elèctric) y Jonna Löfgren (bateria).


Tot i que el grup es va formar el 2003, no van treure el seu primer disc, Glasvegas, fins el 2008. Va ser molt ben rebut i va obtenir bons comentaris tant de la crítica com del públic, arribant a ser disc de platí. Tot i això, jo no els vaig conèixer fins que van treure el segon disc: Euphoric /// Heartbreak \\\, del 2011. Tot i que per a mi és un gran disc, no va obtenir l'èxit que esperaven. Aquest 2013 han tret el seu tercer disc Later...When The TV Turns To Static i també té alguns temes que criden bastant l'atenció.

A més, dimarts que ve, 3 de desembre, toquen a la sala Bikini, així que el més probable és que ens hi deixem caure. Sobretot, sobretot, sobretot, per a escoltar un tema com Euphoria, Take My Hand, que cada vegada que l'escolto, em venen ganes de cantar-lo deixant-m'hi la veu: