dissabte, 25 d’agost del 2012

Lola Angst

Lola Angst és el projecte de l'Alex Goldmann. Pel que he estat llegit, són un grup de música synthpop amb tocs EBM i industrial (amb el Reiner Schiner i la Lola, un orgue d'església de 150kg) i ara sembla ser que van comprar un cric a una família romanesa (??) i estan fent un espectacle. L'Alex Goldmann és un provocador de l'escena gòtica i d'aquí suposo que ve tota la història.

El que jo he vist d'ells són uns videos amb titelles on es fiquen amb diferents cantants de l'escena gòtica i on sembla que en deien The Dark Kasperle Theatre i alguna cosa hi tenia a veure Goldkasper, però no n'he acabat de trobar gran cosa.

Ja fa temps que vaig veure el video sobre l'Steve Naghavi d'And One, però fa unes setmanes, un amic me'n va a donar a conèixer un parell més. Un sobre el Ronan Harris, de VNV Nation i l'altre sobre l'Eskil Simonson, de Covenant.

En el primer video, es fiquen amb l'Steve Naghavi i la frase més destacable és Ich bin der Zwergenkönigmann, que vindria a ser Sóc el rei dels nans. Crec que en aquest cas s'ho va prendre bé perquè fins i tot crec que l'Steve és seguidor del grup.


En el segon video tracten en Ronan Harris de gran bebedor de cervesa, el que és innegable. Em va fer molta gràcia com han canviat els noms de les etiquetes de les botelles de cervesa: enlloc de Paulaner, Ronananer. Boníssim.


Finalment, el video que fins i tot van arribar a treure del seu canal oficial, el de l'Eskil Simonson. Aquí el tracta directament de drogat, sota frases del tipus Call the drugs to port i My nose is calling, SOS i se'l veu esnifant cocaïna. I la frase que em fa molta gràcia, fent referència a una de les seves cançons més conegudes: I don't need these fucking ships at the port.


A part, n'hi ha d'altres (per exemple amb der Graf, d'Unheilig, però si no acabes de conèixer amb qui s'està ficant, també perd una mica la gràcia.