dimecres, 29 d’agost del 2012

ITCN - Forward!

ITCN és un grup de Madrid on la seva ànima és el Víctor ML. A principis d'aquest any van treure el seu primer disc, Forward!, però per diferents motius (mandra de pagar les despeses d'enviament, principalment), no l'he pogut escoltar fins a l'estiu.

Abans de comentar quatre coses i posar un video de la meva cançó preferida, dir que en directe, pel que es veu a Youtube, sonen bastant bé i el Víctor ML va acompanyat del Julián SL i de dues persones amb una màscara. L'afegit de tenir dues persones a les que no els hi pots veure la cara, afegeix un plus per anar a un concert a descobrir-ho. Es poden veure tots 4 a la portada del disc:
Pel que fa al so jo diria que al que més s'aproxima és a l'EBM. La veu m'agrada especialment i és que no sona neta i delicada, sinó directa i fosca i li dóna un toc diferent que és el que el fa especial.

I, tal i com deia abans, comparteixo la cançó que, per ara, més em té atrapada: Back. En aquest cas es tracta d'un remix:


Per cert, també tenen un video oficial per a la cançó The Great Depression, que per a ser un grup que està començant, no està malament.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

No estan mal però lo del minut 0:51 del vídeo de "The great depression" . . . no sé . . . :)