divendres, 30 de juliol del 2010

And One - Tanzomat

Encara des de la feina, però ja amb el cap a les vacances que comencen demà... m'arriba aquesta notícia des de Sturm Promotions:


Finalmente el nuevo álbum de And One "Tanzomat" verá la luz a mediados de octubre 2010. Por este motivo y con el fin de facilitar a los fans la oportunidad de conocer perfectamente las nuevas canciones antes de asistir al concierto. Sturm Promotions y And One hemos dedicido retrasar la celebración de los conciertos programados originalmente para octubre 2010.


Las nuevas fechas son las siguientes: And One "Tanzomat Tour 2011"

4th March 2011- Barcelona (Bikini)
5th March 2011- Madrid (Heineken)

Las entradas estarán disponibles a partir de septiembre de este mismo año.


S'accepta com a excusa... Però l'important és que ja tenim una data aproximada per al nou disc d'And One. Serà a mitjans d'octubre i es dirà Tanzomat.




A part, a la sala Apollo, el diumenge 10 d'octubre hi serà Peter Hook, no amb New Order, encara menys amb Joy Division, però sí amb una sèrie de concerts batejats com "Peter Hook performing Unknown Pleasures by JOY DIVISON" i la veritat és que tenint en compte que no podrem veure mai Joy Division en directe y que el disc és francamente bo, podria estar bé.

2 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

And One, resulta poc seriòs amb el tema de les dates. D'una manera o altre, sempre acaba retardant totes les dates. Però sempre es bo saber que hi han nous temes d'And One.

Joy division? ho sento, no puc amb ells :(
Salutacions i bones vacances.

btretze ha dit...

Jo sóc més de New Order, Joy Division és massa depriment... però hi ha cançons que m'agraden molt i si no és en excés, sempre està bé escoltar-los.

També tot el tema del suicidi del cantant, encara li dóna unes notes més fosques a les cançons.