dimecres, 24 d’octubre del 2012

IAMX: The Unified Field

Novetats sobre el nou disc d'IAMX, que mentre estava en les seves primeres fases s'anomenava IAMX5 i ara ja té nom i cognom The Unified Field.

A part, sembla ser que s'ha penjat una nova cançó (crec que la van donar a conèixer per la radio ara fa uns dies), que no s'acaba d'escoltar bé del tot, però que té el mateix nom que l'àlbum i que... Bé, primer escoltem-la:


Doncs això, la veu m'agrada, però el so em sembla una mica discotequer, podríem dir. No tan sofisticat com ens té acostumats. Però potser no és la versió definitiva, potser només és una primera demo, potser és que no se sent gaire bé, etc. Però sí que té pinta de sonar a tope en directe, me la imagino amb una bateria a tot drap. Esperarem a veure què passa.

Per cert, el finançament del disc s'ha fet a través del crowdfunding, el que vol dir que ha posat coses a la venda i la gent ha pagat per elles (samarretes, discs firmats, prevendes del nou disc, etc. És a dir, merchandising amb algun extra). La gran sorpresa és que en 1 hora ja havien aconseguit el 100% dels diners que volien aconseguir i que 3 dies després, ja tenien el 300% i estaven afegint noves coses. Em sembla una grandíssima idea i me n'alegro que els hi hagi sortit tan bé.