dimarts, 28 de febrer del 2012

AmphiFestival 2012

Avui, i de nou a través de Facebook, he vist que l'AmphiFestival havia tingut la cancel·lació de Front 242 i que ara l'han substituït per Apoptygma Berzerk.

Reconec que per a la majoria seria un sacrilegi, però com que a mi Front 242 no m'acaba de convèncer, el canvi m'ha agradat, pel que he començat a mirar qui actua al festival, on és, els dies, etc.


Primera bona notícia: és un cap de setmana, 21 i 22 de juliol. Mitja dolenta notícia, és un dissabte i un diumenge, pel que el més probable és que hagués de demanar un dia de festa al juliol que és quan acostuma a haver-hi molta feina, però res que no es pugui compensar amb les mil hores extres que ja faig diàriament.

Segona bona notícia: és a Colònia, ciutat a la que vull anar des de fa temps, però és clar, si la ciutat és bonica, necessitaria el dia extra d'estar allà 100% segur. Almenys un.

Els tickets es poden comprar aquí i per dos dies són 62€, que no ho trobo car, tenint en compte que obren les portes a les 10h i a les 12h ja comencen a sonar les primeres notes, i hi actuaran els següents grups:


Estan marcats en groc els que m'agraden i en blau els que no em molestaria veure en directe o els noms dels quals em sonen. Encara no hi ha horaris concrets, per això. O no els he sabut trobar.

Des de l'aeroport de Colònia ens indiquen que només són 15 minuts, el que seria ja el tercer punt positiu. Però el negatiu serien els preus dels bitllets d'avió.

Les millors opcions serien: demanar festa divendres o demanar festa dilluns. Mirant diferents vols i horaris el millor sembla ser sortir dijous a les 20:15h o divendres a les 9:50h i tornar dilluns a les 7h del matí per arribar a la feina cap a les 10h. El preu seria, contant també l'hotel, d'uns 300€.

No està malament del tot, però crec que valdria la pena.


On es troba l'emplaçament del concert? No està al centre de la ciutat però, quan un festival es pot fer al centre?


Tampoc està allunyat i té el metro molt aprop.

Però no ho neguem, per ara només és una il·lusió. Queda molt per a què arribi i sempre és complicat demanar dies de festa a la feina. Tot i això, es preveuen unes setmanes d'arròs i pasta per a estalviar.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

SACRILEGAAAAAAAAAA!!!!! A LA FOGUERA
:) (JE, JE, JE)

front 242 son un dels pilars de la eletrònica, però Apoptygma Berzerk també estan molt bé. No son un pilar, però Déu ni do (tot i que les últimes cançons . . . )
Que ho aconsegueixis, i que ho gaudeixis.

Salutacions.