dilluns, 20 de febrer del 2012

Notícies: Anton Corbijn

Ja han passat tants dies des de què vaig descobrir que l'Anton Corbijn ja estava preparant la seva tercera pel·lícula, que ja puc comentar un altre tema que he descobert avui. Anem per parts.

La primera notícia és la de la nova pel·lícula. Primer va treure un biopic sobre Joy Division que es deia Control, el 2007. Després, el 2010, va dirigir The American. Una pel·lícula sobre espies amb en George Clooney de protagonista. Una excel·lent pel·lícula, tot s'ha de dir.


Ara està preparant una adaptació de la novel·la de John Le Carré, A most wanted man i que està prevista per al 2013.

La història de la pel·lícula succeeix a l'Hamburg actual on un home que s'està morint arriva a una comunitat istlàmica amb la intenció de demanar ajudar en la búsqueda de la fortuna del seu difunt pare. Aquí hi ha una mica més d'informació.

Als dos enllaços que he posat es comenta la possibilitat que Philip Seymour Hoffman hi participi.


D'altra banda, tenim una segona notícia: un documental sobre el mateix Anton Corbijn: Anton Corbijn: Inside Out. El director és Klaartje Quirijns, el qual a mi no em sona.

El director segueix a l'artista durant 4 anys mentre fa fotografies, filma videoclips, etc. i compara el seu èxit professional amb les dificultats i soledat personals.

La informació l'he tret de depechemode.de, però per internet es pot trobar més informació i en d'altres idiomes.