dimecres, 29 de juny del 2011

Felix Marc - Parallel Worlds

Casualment, he descobert que el Felix Marc ha tret el seu segon disc en solitari.

El 2008 va treure a la venda Pathways. Un disc ple de detalls, amb un ús dels sintetitzadors excel·lent i una bonica veu acompanyant unes lletres no gens descartables. Una veu, per cert, que ja coneixíem dels cors de Diorama i, principalment, de Frozen Plasma.



Ara fa uns dies ha tret el seu segon disc en solitari, el qual tot just estic començant a escoltar ara: Parallel Worlds. Encara no me n'he pogut formar cap opinió concreta ja que tot just vaig per la meitat del disc, però no pinta malament.

Fins ara sona bastant similar. Una base de sintetitzadors i la veu amb algun acompanyament d'una veu femenina en diverses de les cançons. No sé si m'acaba de convèncer aquest punt. Com també el tema de la portada. No és lletja, però no sé si l'hauria escollit.

El tracklist és el següent:
  1. Repair
  2. MoscowParis
  3. Collector
  4. Oposite Sides
  5. Life is Porn
  6. Fields of Grey
  7. The Muse
  8. Modern Talking
  9. The Garden of Light
  10. Ghost
  11. Mystify
  12. Parallel World

Ha escollit The Muse com a single i es pot veure un video al següent enllaç. No he aconseguit trobar la manera d'insertar-lo aquí.

Sobre el videoclip... Una mica esterotipat. El Felix Marc cantant i movent-se una mica i un parell de noies guapes, una rossa i una morena. Tot en una espècie de búnker fosc amb una llum blanca extrema. No és lleig, però no aporta gran cosa. Tot i això, és la cançó que he escoltat amb més calma i m'agrada.