dimecres, 19 d’agost del 2009

Festes de Gràcia (breu)

Ahir ens vam deixar caure per les Festes de Gràcia.

Carrers decorats, tothom prenent l'aire (fresc?), música per tot arreu, molta gent i encara més calor. L'objectiu era distreure's una estona, xerrar i veure l'ambient.

No vam viure cap tipus d'incident i a les 2h (amb puntualitat britànica), la música en directe es va acabar i la gent va començar a retirar-se.

Pel que fa a la música, al carrer Providència tocaven The Incorreglibles Blues Band que s'ha d'admentre que tot i que es veia que no s'hi dedicaven, sí que hi posaven moltes ganes i van animar molt a la gent durant les quasi 3 hores que van estar tocant. No se sentia especialment bé, però va estar entretingut mentre tocaven cançons pròpies i versions d'altres grups: The Cure, Rolling Stones, David Bowie...


Una mica després de les 00.30h ens vam acostar a la plaça Rovira i Trias a veure si podíem veure alguna cosa de Manel. També va ser culpa nostra per anar-hi tan tard, però la plaça estava plena i amb prou feines t'hi podies acostar.

Vam anar avançant una mica, però com que tampoc es veia res ni se sentia especialment, vam decidir que valia més la pena escoltar-ho des d'un costat i, així, com a mínim, no passar tanta calor.

El concert no em va agradar, però més que res perquè estàvem lluny i amb prou feines se sentia res. La impressió que vam tenir, també, és que tot i que les cançons són molt maques, potser massa tranquil·les per a una festa major. Tot i això, la gent aplaudia, ballava i cantava i disfrutava del concert.

I sí, van tocar la versió de Common People i amb això ja vaig quedar contenta.