diumenge, 27 d’abril del 2014

Concert Head-Less (Dresden)

Els teloners del concert eren Head-Less, i eren un dels principals motius pels quals vaig decidir anar cap a Dresden.

Hem arribat a la zona del concert cap a les 16h, una hora i mitja abans de què obrissin les portes. Hi havia bastanta gent, però un cop a dins, no hem tingut cap problema per a situar-nos a primera fila. Hem pogut veure justament a Head-Less acabar de fer les proves de so.

Durant l'espera, m'he comprat una samarreta del grup i me l'he posat, per a donar-los suport. A les 19.30h han sortit a l'escenari. El cantant al mig i dos teclats, un a cada costat. Darrere seu 3 panells amb el logo i el nom del grup:


El setlist no el recordo, però m'ha agradat. He pogut cantar i ballar durant la mitja hora que ha durat i, a més, han tocat un nou tema. Tot i això, després del concert li he preguntat al cantant si tenien previst un nou disc i ha dit que a llarg termini, que uns dos anys.


L'anècdota de la nit ha estat quan el cantant, amb el micro a la mà, ha dit alguna cosa similar a "aquí tenim a la miss Catalunya". Llavors ha dit Bona sera, al que li he dit que això era italià i s'ha rigut. Al final s'ha quedat amb un Good evening. Després li he agraït el detall :)