dimecres, 7 de desembre del 2011

Pakt a Barcelona

Gràcies al blog Música: ni temps ni espai acabo de veure que Pakt poden ser els possibles teloners de De/Vision a Barcelona i Madrid.


Al seu Facebook també posa el mateix, que falta confirmar que siguin els teloners, però si ja ho posen és que deu estar molt encaminat:


Per a fer memòria, Pakt el formen en Chris Ruiz i en Gio Van Oli, excomponents d'And One, grup el qual van deixar un cop es van cansar de l'Steve Naghavi. I viceversa. Després de tenir ells les seves discusions, fins i tot públiques, la majoria l'únic que volem és que And One segueixi amb un bon nivell i que Pakt vagi millorant. Els seus odis no ens interessen, la premsa rosa es pot quedar al marge.


El primer single que van presentar, Freiheit, pintava molt bé. Un so més fosc que els darrers And One, podríem dir que més EBM, però encara amb tocs més alegres, més de synthpop. I amb un video també molt ben aconseguit (el millor aquesta llum amb el blanc i negre).

Després vaig escoltar alguns temes en viu i no em van acabar de convèncer. Ara he estat mirant què hi ha pel youtube i aquesta és la meva primera avaluació:

Angriff: no sona malament. Lletres també en alemany. La veritat és que la cançó s'assembla bastant a l'anterior. La veu d'en Chris Ruiz cantant i en ocasions cridant, igual que fa amb Freiheit.

Lichterloh: versió en directe que no s'acaba de sentir bé del tot. Tot i això, s'intuiex que el so segueix sent similar a les dues cançons anteriors i també en alemany. Això sí, un escenari molt preparat, amb gent amb banderes i flames per tot arreu. A Barcelona no crec que puguin portar cap d'aquestes coses, però mentres sonin bé en tindrem prou, ja hi estem bastant acostumats.

No he pogut trobar res més. Tampoc sobre el cd, això sí, es dirà Berlin. Segons ells perquè estan a Berlin, estimen Berlin, Berlin mola i el nom sona bé. Bastant d'acord amb ells.

Tinc ganes de veure'ls amb el nou grup, a veure què tal s'apanyen en viu, amb un setlist diferent, un públic diferent...

3 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

Finalment, no van venir. Una llàstima.

gràcies per fer-me la referència.

Salutacions

btretze ha dit...

Sí, una llàstima.

Es rumoreja que l'Steve Naghavi els va vetar. Va amenaçar en no tornar a venir amb el mateix promotor si portava a Pakt...

El disc no està malament tampoc. No és una cosa espectacular, però sona bé.

música: ni temps ni espai ha dit...

Això dels rumors . . . també deien que que The human league i Heaven 17, no es podien veure, i al final, em sembla que fins hi tot han fet actuacions conjuntes.

Jo, el que he sentit de Pakt, (gràcies a tu) es brutal. M'agrada molt.

Salutacions