dimarts, 6 de desembre del 2011

!distain - Sex 'n' Cross & Why

Volia parlar del grup !distain ja que van ser els substituts de Minerve al concert de Frankfurt.

Per a deixar-ne constància, el canvi va ser una decepció per a mi, però intentaré centrar-me únicament en el grup i les seves cançons.


La banda es va fundar el 1992 a Alemanya i els seus components inicials eren: Alexander Braun, Oliver Faig i Sebastian von Wyschetzki. Després de 3 discs, el 2003, el grup se separa i el continuen l'Alexander Braun amb en Manfred Thomaser i treuen a la venda el disc 25 frames a second amb el tema Sex 'n' Cross que acaba sent un èxit. Aquest mateix 2011, han tret el seu darrer disc On / Off.

Actualment crec que són 3 membres, però al concert només en van aparèixer dos.


El seu so es pot definir clarament com a synthpop. Els seu so no és excessivament original, però no per això deixen de sonar bé. Les lletres són majoritàriament en anglès i tot i que hi ha una primera veu (la de l'Alexander Braun), la resta també hi col·laboren.

Els seus videoclips es veuen elaborats i ben produïts, però ningú pot negar que els hi agrada veure's.


També he tingut alguns dubtes a l'hora d'escollir quina cançó posar. El que sí que tenia clar és que preferia posar la versió d'un cd que no pas una en directe, ja que no em van acabar de convèncer. No pel show i les ganes que hi posaven, sinó perquè vaig trobar que la veu no acabava d'arribar al nivell dels cds.

Al final m'he decidit per la cançó Sex 'n' Cross:



He estat dubtant entre la cançó anterior i Why (bootlicking hypocrites), el segon single del darrer cd, així que al final he pensat en posar-les les dues. A més, aquesta segona té un video oficial:



En definitiva, no sonen malament, tenen cançons que valen la pena i tot i que no sonen excel·lents en directe, sí que crec que com a primers teloners d'un concert de 4 grups sí que poden oferir un concert per tal d'animar al públic.